CrossFit-stævne for politifolk

Den første danske CrossFit-konkurrence for politifolk blev afholdt i Viborg.

Pistol og uniform var skiftet ud med traktordæk og træningstøj til den allerførste danske CrossFit-konkurrence for politifolk. I Viborg havde 60 mænd og kvinder fra politistationer i hele landet fundet kampgejsten frem. De skulle kæmpe om at blive Danmarks mest fitte politikreds.

Crossfit en af de hurtigst voksende idrætsgrene, det gælder også inden for politiet. Derfor var det med stor succes, at Viborg Politiidræt kunne sætte gang i de mange politimuskler. Musklerne var ikke det eneste der blev styrket til CrossFit-stævnet, det gjorde forholdet til kollegerne også.

- Man kender mange kollegaer fra egen station, kurser, politiskolen eller fra store arrangementer, men her løber man sammen i en helt anden anledning. Det er det godt, at styrke det sociale netværk på den her måde, siger formanden for Viborg Politiidræt Jens Claumarch.

To gange Michael løftede vægte på vegne af Herning Politi. Michael Plejdrup Dalsgård og Michael Haugård Rasmussen fik løftet en masse jern i den hårde konkurrence og de kæmpede sig hele vejen til en finaleplads.

Se hvordan de gik de to og hvilken politikreds, der vandt konkurrencen i nyhedsreportagen fra stævnet i mandagens udsendelse kl. 22.22.