Cricket-EM kommer til Herning

Til august skal Herning Cricket Club være vært EM-slutrunden i cricket for kvinder. Slutrunden kræver dog en renovering af klubbens anlæg.

EM Cricket

Det er første gang, at et EM i cricket for kvinder afholdes i Danmark. Norge, Italien, Frankrig, Holland, Tyskland og de danske værter kommer til at udgøre deltagerfeltet ved EM-slutrunden, skriver Herning Folkeblad. Herning Crickets Clubs anlæg kræver dog en opgradering, før turneringen kan starte. Derfor vil Herning Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg bevilge 115.000 kroner til det kommunalt ejede anlæg.

- Det gør vi, fordi det er en begivenhed, vi gerne vil tiltrække. Cricketanlægget ligger smukt, men det trænger til en opgradering, og vi kan se en fordel i, at renoveringen også vil blive til gavn efter EM-arrangementet, siger udvalgsformand Johs Poulsen til Herning Folkeblad.

Det er Herning Cricket Club og Danske Cricket Forbund, der står for planlægning og organisering af slutrunden, der finder sted d. 4.-7. august. Herning Cricket Club vil stå for at levere frivillige til at hjælpe til, når de cirka 120 spillere skal konkurrere på danske grund.