ColoQuick-rytter vinder enkeltstart

Mads Würtz Schmidt fra Skive-holdet Team ColoQuick vandt overraskende enkeltstarten på 5. etape af Post Danmark Rundt.

madswurtzschmidt.jpg

Han var nævnt som én af outsiderne til at vinde årets enkeltstart i Post Danmark Rundt, men det var nok de færreste der for alvor havde regnet med, at 21-årige Mads Würtz Schmidt fra Team ColoQuick rent faktisk ville slå alle favoritterne. Alligevel var det præcist, hvad han gjorde fredag aften, selvom han heller ikke selv havde regnet med en sejr.

- På ingen måde. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige... Det kommer helt bag på mig, siger Mads Würtz Schmidt til dr.dk

Det største nogensinde

Den unge rytter der kører for Skive-holdet Team ColoQuick blev juniorverdensmester i enkeltstart i 2011, men fredagens sejr var vigtigere for den unge rytter.

- Det er klart det største nogensinde, at jeg har vundet det her. Det slår alt med længder, siger Mads Würtz Schmidt til dr.dk

Mads Würtz Schmidt slog rutinerede ryttere som Christopher Juul-Jensen, Lars Bak og norske Edvald Boasson Hagen. Post Danmark Rundt slutter lørdag med den traditionsrige afslutning på Frederiksberg. Christopher Juul-Jensen fører løbet inden sidste etape.