Christopher Poulsen tilbage i Viborg FF

Poulsen har skrevet under på en toårig kontrakt med Viborg FF.

christopherpoulseninet.jpg

Christopher Poulsen har tidligere spillet for VFF i perioden 2005-2007 og har langt over 200 kampe i Superligaen på CV'et. Hovedpersonen selv glæder sig til at vende tilbage til VFF, oplyser klubbens hjemmeside.

 - Jeg kender klubben rigtig godt. Jeg kender de fleste i administrationen, og så kender jeg selvfølgelig Ove Christensen. Ham har jeg haft før, og jeg ved, hvad han står for. Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med ham igen.

Lægger fortidens fejl bag sig

Christopher Poulsen fik i foråret ophævet sin kontrakt i Silkeborg IF på grund af en sag af ikke sportslig karakter. Viborg-direktør Morten Jensen kender til detaljerne i sagen og mener ikke, at den kommer til at have nogen betydning for Poulsens ophold i Viborg.

 - Christopher har lavet en fejl, og det ved han godt. Det er et afsluttet kapitel for os, men kommer der til at ske mere, så tager vi den derfra. Vi har haft en god snak om tingene med både Christopher selv og hans familie. Vi har haft en dialog igennem længere tid, og vi er villige til at give ham en ny chance her i Viborg.

Cheftræner Ove Christensen supplerer:

 - Vi kender Christopher som en god spiller, en god person og en god kollega. Udenfor banen, har Christopher været igennem en træls oplevelse, men vi har det sådan her i Viborg, at man godt må slå en skævert. Vi er ikke mennesker, der slår hånden af folk, og vi glæder os rigtig meget til at speede Christophers nye liv i Viborg op igen.

Hovedpersonen selv erkender sine fejl, men slår samtidig fast, at sagen er begravet.

 - Der er ikke nogen tvivl om, at jeg har begået en fejl, men jeg vil sige, at den sag er ude af mit hoved nu. Jeg har ikke noget med vindmøllerne at gøre længere, og jeg har sammen med min familie fået bearbejdet tingene. Jeg har lært af mine fejl, og nu ser jeg fremad, udtaler Christopher Poulsen til VFFs hjemmeside, som samtidig fortæller, at han ser frem til at sparke nyt liv i sin karriere i Viborg FF.

Forfalskede underskrifter

Christopher Poulsen har tidligere udtalt, at han har tabt masser af penge på en fejlslagen investering i tyske vindmøller.I den forbindelse kom det frem, at han havde forsøgt at forfalske underskrifter fra klubbens ledelse i forbindelse med et banklån.