Christina Watches? Nej tak!

Det kan blive svært for cykelholdet Christina Watches Onfone at tiltrække store cykeltalenter med Michael Rasmussen ved roret.

Unge cykelryttere kan ikke forestille sig at køre for cykelholdet Christina Watches Onfone under dopingdømte Michael Rasmussen, der for nylig har udgivet den omdiskuterede biografi Gul feber.

- Jeg har på ingen måde lyst til at køre under Michael Rasmussen. det hænger også sammen med, hvordan han fremstår, for intet sted virker han, som om han fortryder, hvad han har gjort, siger Mads Würtz Schmidt fra Team Cult Energy til Berlingske.

Han er ikke den eneste unge cykelrytter, der tager afstand fra Michael Rasmussen. Heller ikke Magnus Cort, der fik sit gennembrud, da han i sommer vandt to etaper i Post Danmark Rundt, har lyst til at køre for Herningholdet.

- Jeg ville klart vælge ikke at køre for at hold som Christina Watches, hvis Michael Rasmussen er der. Det hænger blandt andet sammen med, at han ikke viser nogen tegn på fortryldelse over, hvad han har gjort. Jeg har i hvert fald svært ved at få øje på det, siger Magnus Cort fra Team Cult Energy.

Quaade fravalgte CWO

Rasmus Quaade var for to år siden i dialog med Christina Watches Onfone, hvor han overvejede at skifte til. Det var inden Michael Rasmussens indrømmelser, og hans valg om at forlænge med Team Tre-For Blue Water Cycling, og dermed fravælge Christina Watches Onfone, var derfor ikke influeret af Rasmussens dopingskandaler.

I dag tager han også afstand fra Michael Rasmussen.

- Når han siger, at han ville gøre det hele om igen, hvis han kunne, virker det ikke som om, han forstår, hvad han har gjort. Det er bare ikke i orden at bruge doping, og det ville være svært at køre for ham med det syn på tingene, siger Rasmus Quaade til Berlingske.