Christina Racing tager form

Planerne om Christina Hembos cykelhold tager form. Interessen er stor og planlægningen er i fuld gang.

sponsor001.jpg

Onsdag i denne uge udsendte Christina Hembo en pressemeddelelse, hvori hun fortalte, at hun nu vil forsøge, at skabe et cykelhold omkring Michael Rasmussen. De planer kommer efter, at Bjarne Riss endeligt sagde nej til at skrive kontrakt med "Kyllingen".

Og de planer er nu i fuld gang.

- Vi arbejder på det lige nu. Det vælter ind med henvendelser fra folk der vil være med på alle mulige måder. Det er så overvældende, siger Claus Hembo, der er Christina Hembos mand

Lørdag morgen flyver Christina og hendes mand Claus Hembo ned til Michale Rasmussen i Italien, hvor det hele skal snakkes igennem. Her skal de ned og lægge strategi og planer for, hvad det skal være for et cykelhold.

"Holm bliver klogere"

Efter udmeldingen onsdag har Christina Hembos projekt mødt stort modstand fra balndt andre sportsdirektør for HTC Columbia, Brian Holm. Han sagde blandt andet til B.T.

- Man kan næsten kun trække på smilebåndet af den slags planer.

Men kritikken får ikke familien-Hembo til at genoverveje planerne.

- Jeg er forundret over Brian Holms kritik. Vi kommenterer jo heller ikke på andre ur-firmaers nyheder. Vi troede han var sportsdirektør og ikke sportskommentator. Holm bliver klogere, siger Claus Hembo.