Chresten storfavorit til X Factor-sejr

Skal man tro bookmakerne, så er Bækmarksbro-sangeren Chresten en sikker vinder af X Factor 2013.

220313Chresten.jpg

I aften afgøres det i Boxen i Herning, hvem der vinder årets X Factor finale. Kun tre er tilbage; Chresten, Wastland og Karoline. Men der er ingen tvivl om, hvem vinderen bliver. Tre af de største odds-hjemmesider har udråbt Chresten fra Bækmarksbro til storfavorit. Hos både Danske Spil, NordicBet og bet365 har de laveste odds på Chresten, og det betyder, at spil-hjemmesiderne ser ham for favorit. Eksempelvis får man pengene 1,72 gange igen, hvis man spiller på Bækmarksbro-sangeren som vinder, mens en sejr til Karoline giver pengene seks gange igen. Også tendensen er den sammen på de to andre hjemmesider.

Familie og venner overrasket

Både Chrestens familie, venner og kollegaerne på Teccon Form i Holstebro var meget overraskede, da de fandt ud af, at Chresten overhovedet havde meldt sig til sangkonkurrencen. Faktisk havde hans forældre kun en gang tidligere hørt deres søn synge, og da han en dag kom forbi forældrene med en nyhed, fik de sig en stor overraskelse

- Vi tænkte, der var noget med en bryllupsdato eller et barnebarn, men nej det var det ikke; han fortalte, at han havde stillet op til X Factor, fortæller Lene Damborg, der er mor til Chresten.

Og nu er den stille dreng fra Bækmarksbro altså favorit til at vinde X Factor og en pladekontrakt, når han klokken 20.00 går på scenen i Boxen i Herning.

Deltag i afstemningen om, hvem du synes, skal vinde X Factor på vores Facebook-side.

Se herunder indslag med Chresten og hans familie og kollegaer.

2:02
Chresten overraskede alle i sin omgangskreds, da han pludselig fortalte dem, at han skulle være med i X Factor.