Chok: Viborg HK fyrer Dalmose

Viborg Håndbold Klubs tålmodighed med Christian Dalmose er angiveligt sluppet op. Viborg Stifts Folkeblad skriver lørdag, at klubben har fyret træneren.

Dalmose.jpg

Når Viborg HK i morgen spiller Champions League mod franske Metz, bliver det uden træner Christian Dalmose på bænken.

Og det er i følge Viborg Stifts Folkeblad, fordi klubben har valgt at fyre den karismatiske træner.

- Det har jeg ingen kommentarer til før efter vores møde i dag klokken 10, siger Viborg HK's direktør Nikolai Norup, da TV MIDTVEST ringer lørdag morgen.

Faktum er dog, at Christian Dalmose ikke var med på flyet, da Viborg HK natten til lørdag tog mod det franske. I stedet skal håndboldlegenden Lars Friis Hansen lede tropperne i jagten på en Champions League-sejr.

Forlængede i december

Christian Dalmose og Viborg HK forlængede ellers så sent som for tre måneder siden kontrakten med hinanden indtil 2017.

- Vi er rigtigt glade for at forlænge med Christian og tror på, at han kan skabe super resultater med holdet. Vi er glade for det arbejde, han har udført og de fantastiske resultater, der er skabt. Vi ser frem til et godt samarbejde, sagde direktøren i Viborg HK dengang.

Men her tre måneder senere har piben tilsyneladende fået en anden lyd, og håndboldkvinderne tabte senest til upåagtede Odense. Det var femte nederlag i træk.

Christian Dalmose har stået i spidsen for Viborg HK de sidste to år, hvor det første år blev kronet med pokalsejr, dansk mesterskab og triumf i Cup Winners Cup.

I denne sæson sikrede holdet sig deltagelse i Champions Leagues gruppespil og ligger aktuelt nummer fire i kvindernes håndboldliga.

Opdateres...