Chikane fortsætter

Lokalpolitikeren Mette Nielsen bliver stadig chikaneret, og hun er langt fra den eneste.

Mette_Nielsen_Viborg.jpg

Gennem længere tid er socialudvalgsformanden i Viborg, Mette Nielsen, blevet udsat for chikane af en psykisk syg mand.

Mette Nielsen blev først kontaktet af manden på facebook, senere udviklede det sig til voldsomme og truende sms’er. Hun kunne modtage op mod 100 sms’er på en dag.

-Det har været helt ude i ekstremerne, fortæller udvalgsformanden. Han kunne for eksempel finde på at skrive: ”Hvorfor ønsker du mig død nu?”

Chikanerne fortsætter

Manden, der bor på et bosted i Randers, er meldt til politiet, men det har ikke stoppet ham. Mette Nielsen modtager stadig mellem en og fire sms’er dagligt. Hun vil nu kontakte politiet igen.

- Det her det skal jo stoppe på et tidspunkt, siger Mette Nielsen.

Ikke den eneste

Udvalgsformanden fra Viborg er ikke den eneste, der bliver generet. Den psykisk syge mand har kontaktet omkring 100 kendte personer fra hele landet.

- I starten synes han de er rigtig søde, men efterhånden så føler han sig afvist og så begynder han true de mennesker, siger Ove Nielsen, sektionsleder, Lokalpolitiet i Viborg.

Hør hvad politiet ellers fortæller om sagen:

2:02
Socialudvalgsformand Mette Nielsen, Viborg, kan ikke slippe for sin plageånd. Manden forfølger systematisk omkring 100 kendte kvinder, og politiet har ikke mulighed for at stoppe ham.