Canadisk angriber forstærker Herning Blue Fox

Herning Blue Fox har ikke fået den bedste start på sæsonen, og nu er en ny angriber på vej til klubben, mens en anden er på vej væk.

Herning Blue Fox
Foto: Arkiv

Det er lykkedes Herning Blue Fox at blive enig med den canadisk-svenske angriber Eric Johansson om en kontrakt, der gælder sæsonen ud. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

34-årige Eric Johansson har blandt andet spille i AHL og den bedste svenske og østrigske liga. Nu glæder cheftræner Todd Bjorkstrand sig til at få ham på holdet.

- Det har været vigtigt for os at finde en center, der kan være med til at justere nogen af de ting på plads, som vi føler at have manglet på holdet. Det være sig både spilmæssigt, hvor Eric skal bibringe rutine, lederskab, benhårdt centerarbejde og selvfølgelig point, men også på det menneskelige plan, hvor der kommer en god mand for holdet og for holdkammeraterne, siger Todd Bjorkstrand.

Eric Johansson støder til holdet allerede i dag onsdag og vil formentlig være klar med nr. 70 på ryggen, når Blue Fox fredag aften møder Odense Bulldogs i Herning.

Ikke mere istid til Rehus

Til gengæld bliver der ikke mere istid i Kvik Hockey Arena for Branislav Rehus.

En sløj start på sæsonen har fået Herning Blue Fox til at stoppe kontraktforholdet.

- Vi er nået til enighed med Branislav om en løsning, som begge parter er indforstået med. Det er lidt ærgerligt, at det ikke gik som håbet, ”Brani” er en god mand for holdet, men i sidste ende er det de sportslige resultater, der vejer tungest, siger Torben Skovsgaard, direktør i Herning Blue Fox.

Rehus spillede i denne omgang otte kampe for Blue Fox og blev ikke noteret for ét eneste point.

Efter 12 kampe ligger Herning Blue Fox lige nu nummer 7 i Metalligaen med 16 point.