Busser sejler på Limfjorden

Limfjordens Busser er navnet på to turbåde, som i sommerperioden skal sejle med turister på Limfjorden.

nykobing_havn.jpg

Fra den 1. juli åbner der sig helt nye muligheder for turisterne omkring Limfjorden. Morsø Turistbureau har sammen med Skive Turistbureau, Skive Kommune og Morsø Kommune startet et helt nyt projekt, der skal fragte turister fra henholdsvis Nykøbing til Glyngøre og fra Nykøbing til Fur.

- Det er noget vi forventer os rigtig meget af. Jeg forventer blandt andet, at rigtig mange fra Fur til komme over og gå i vores gågader og omvendt vil mange fra Nykøbing tage en tur til Fur, siger turistchef på Morsø Turistbureau, Bente Kristensen.

Sejlads med mulighederLimfjordens Busser skal ikke kun fungere som transportmiddel. Turen fra Tur til Nykøbing tager blandt andet lidt over en time.

- Det er jo en stor oplevelse at komme ud på fjorden og se den flotte udsigt. Samtidig er der mulighed for at spise og drikke undervejs, siger en forventningsfuld turistchef, der glæder sig til at få projektet skudt i gang.

Forsøg

Projektet er foreløbigt et forsøg, og efterfølgende skal det vurderes om det skal fortsætte til næste år.

- Nu er det vigtigt, at vi får det markedsført rigtigt, så folk bliver bevidste om de her muligheder, siger Bente Kristensen.

På messen "Ferie for alle" i Herning vil Morsø Turistbureau præsentere ideen.