Buschauffør dybt rystet efter væbnet røveri

Buschaufføreren, der lørdag aften var udsat for røveri, er rystet over oplevelsen. Nu frygter hans kollegaer, at flere røverier vil følge.

Flere buschauffører er nu utrygge over at skulle vende tilbage til arbejdet.
Flere buschauffører er nu utrygge over at skulle vende tilbage til arbejdet.

Lørdag aften blev buschauffør, Ulrik Kristiansen, ved Silkeborg station passet op af to maskerede mænd, der med en kniv truede ham til at udlevere bussens vekselautomat.

- Min tankegang var i baghovedet: "hvad sker der, når de får de her effekter? Får jeg kniven alligevel, eller stikker de af?" De valgte selvfølgelig det sidste. Men man er stadigvæk dybt rystet og chokeret over de ting der er sket. 

Sådan fortæller buschaufføren, da TV MIDTVEST møder ham i sit hjem i Thorning.

De to gerningsmænd stod klar, da Ulrik Kristiansen åbnede bussens dør, og truede ham til at udlevere et ukendt pengebeløb.

2:14
Ulrik Kristiansen fortæller, hvordan han oplevede røveriet.

Chauffører frygter for gentagelse
Røveriet var det andet i Silkeborg denne weekend. Fredag blev en af Ulrik Kristiansens kollegaer udsat for et lignende røveri på samme busholdeplads ved Silkeborg station. Derfor frygter byens buschauffører nu, at røverierne vil fortsætte.

- Det er godt nok skræmmende at skulle ud at køre bus. Det kan få en til at holde, synes jeg. Jeg synes det er utrygt at holde et sted som her, hvor vi er så ensomme som vi er, forklarer Yrsa Jørgensen, og chauffør-kollegaen Bent Langballe er enig: 

- Jeg synes, det er noget grimt noget at tænke på, for man ved jo ikke, hvad fanden de kan finde på at gøre, lyder det.

Politiet efterlyser vidner i sagen. Kender du noget til episoden? Så kontakt Midt- og Vestjyllands politi på tlf. 114.

I vores nyheder kl. 19:30 kigger vi nærmere på de to episoder.