Busblotter: Ung mand onanerede foran 16-årig

En ung mand blottede sig mandag eftermiddag over for en 16-årig pige i en bus mellem Karup og Viborg. Politiet efterlyser nu manden.

PolitiAerme_1.jpg

En 16-årig pige fra Karup fik sig mandag eftermiddag noget af en overraskelse, da hun stødte på en ung blotter, der sad med sin penis fremme og onanerede i en bus på vej mod Viborg. Pigen passerede den unge mand, der kiggede på hende. Ved nærmere eftersyn så hun, at han sad med sit lem i hånden.

- Det er ikke usædvanligt, at også unge gør den slags. Det er både unge og gamle, men det er træls at kigge på, og pigen har også bare kigget væk, men bare lige set ud af øjenkrogen, at han var i gang med at spille den af, fortæller politikommissær Henrik Thomassen fra Lokalpolitiet i Viborg.

Ifølge politiet sagde han ikke noget eller kom med andre tilnærmelser til hende. Derfor ignorerede hun ham, indtil han stod af bussen ved Skelhøje.

Hun har til politiet beskrevet ham som 18-20 år gammel, 185 centimeter og dansk af udseende. Hans hår er kort i siden og langt i toppen. Under blotteriet i bussen havde han en hvid T-shirt med dragemotiv på foruden et par brune bukser og hvide sko.

Politiet håber samtidig, at de kan opspore manden ved hjælp af overvågningsbilleder fra bussen.