BT: Viborg snydt for transferscoop

Ifølge BT har Ole Nielsen og Viborg FF været tæt på at lande en angriber med et ret godt cv fra Premier League.

Viborg_FF_trup-klynge_0_0.jpg

Viborgs sportschef, Ole Nielsen, er kendt for sine gode scouting-egenskaber, og han er manden, som introducerede dansk fodbold for succeserne Rubin Okotie og den nuværende Viborg-profil, Serge Deblé. To af flere pletskud i Ole Nielsens kartotek af nye spillere.

Nu kan BT så afsløre, at sportschefen denne sommer har været tæt på at få endnu en profil til Superligaen. Den tidligere Premier League-angriber Nathan Delfouneso, der over seks sæsoner spillede 31 kampe for Aston Villa og scorede to mål fra 2008 til 2014, har ifølge BTs oplysninger været i tæt dialog med Viborg.

24-årige Nathan Delfouneso, der har spillet 17 U21-landskampe og scoret fire mål for England, fik dog torsdag en kontrakt på et år i The Championship-klubben Blackburn Rovers efter en vellykket prøvetræning, og dermed må Viborg på jagt efter en anden forstærkning til angrebet.

Ole Nielsen vil over for BT ikke tale konkret om navne, som klubben er eller har været i dialog med, men han erkender, at Viborg forsøger at hente noget spektakulært til Superliga-truppen.

- Vi er aktive i markedet og vil gerne have en angriber eller i hvert fald en god offensivspiller. Det kan også godt være, at det bliver til to nye ansigter. Vi vil styrke os, og vi arbejder på det, siger Ole Nielsen og fortsætter:

- Vi forsøger at kigge på en hylde, hvor det er noget, som kan hjælpe os. Vi har en pæn ramme til at kunne skaffe os noget forstærkning, og vi har en fornuftig løn til det, vi nu skal have ind. Så vi tror, at vi kan hente noget, som er interessant. Vi håber helt sikkert på, at vi kan hente én, som kan blive en profil for os og i Superligaen. Vi forsøger at ramme noget på et højt niveau. Det er det, vi går efter, siger Ole Nielsen, som søger bredt efter nyt blod.

- Vi kigger over det hele - vores søgning er worldwide.