BSV-træner: For få mål i anden halvleg koster sejren

Aalborg Håndbold vandt onsdag 24-23 over Bjerringbro-Silkeborg i mændenes bedste håndboldliga.

bsv
Foto: Henning Bagger / Scanpix / Arkiv

Aalborg vandt onsdag 24-23 over Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på hjemmebane, og ifølge udeholdets træner, Peter Bredsdorff-Larsen, så var der en klar grund til nederlaget.

- Vi lavede alt for få mål i anden halvleg. Vi lavede kun ti mål, og vi havde en stribe af chancer i slutfasen, vi ikke udnyttede. På den måde kan man jo ikke vinde en håndboldkamp, siger træneren.
    
BSV gik ellers til pause med en føring på tre mål, men den viste sig ikke at være til megen gavn, for få minutter inde i anden halvleg havde de danske mestre udlignet.
    
Aalborg-træner Aron Kristjánsson fortæller, at Aalborg-holdet ikke var tilfreds i pausen og havde en alvorssnak.
    
- Vi manglede en 10-20 procent i intensitet, og det var både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt, siger han.
    
- Det fik vi snakket om i pausen, og så var vi enige om, at den virkelig skulle have fuld hammer i anden halvleg, og det fik den så også.
    
Med sejren rykker Aalborg op som nummer fire i 888 Ligaen, hvor holdet kun er to point efter netop BSV på tredjepladsen. Nordjyderne har dog spillet en enkelt kamp færre.

Møder Mikkel Hansen

Lørdag skal Aalborg på besøg hos Mikkel Hansen og de andre stjerner i Paris Saint-Germain i Champions League-gruppespillet.
    
Aalborg vandt søndag over ungarske Veszprem og er stadig i live i den europæiske turnering, men Aalborg-træneren fortæller, at dagens kamp var vigtigere end den kommende weekends. 

- Det her var en meget vigtigere kamp for os. Paris i weekenden skal vi bare nyde, og så skal vi se, om vi kan overraske og presse dem, og så må vi se, om det bliver den dag, vi kan gøre noget imod dem.
    
- Vi skal op imod verdens dyreste hold, og de er rigtig gode, men nu handler det om, at vi lige får samlet kræfter igen, siger Aron Kristjánsson.
    
Aalborg ligger sidst i Champions League-gruppen, hvor holdet har ét point op til sjettepladsen, der giver videre avancement.
    
/ritzau/