BSV tordner videre med syvende ligasejr i træk

Det blev aldrig spændende, da BSV havde besøg af Århus Håndbold i herrernes håndboldliga.

Folk som Nikolaj Markussen og Nikolaj Øris Nielsen brillerede som skytter, mens begge Århus-målmænd havde svært ved at få fat.

Bjerringbro-Silkeborg fortsætter stormløbet i toppen af herrernes håndboldliga.

Onsdag aften vandt klubben for syvende gang i træk, da Århus Håndbold blev sendt hjem med en regulær afklapsning på 38-26.

Allerede ved pausen var kampen så godt som afgjort, da topholdet førte 19-10.

Mens BSV har ramt en stærk stime, ser det knapt så opmuntrende ud for aarhusianerne, som i de seneste fire kampe kun har fået det point, der kom i hus mod bundproppen Mors-Thy.

Gæsterne var da også på hælene fra start i en første halvleg, hvor BSV lavede to mål, hver gang Århus lavede et.

At gæsterne skabte en mere jævnbyrdig kamp efter pausen, gjorde ikke den store forskel, for de nåede aldrig i nærheden af point.

Mens BSV tordner videre, fortsætter de svingende resultater for de forsvarende danmarksmestre fra Skjern.

Vestjyderne tabte foran eget publikum med 25-27 til Skanderborg, som nu har taget fire sejre på stribe.

Hjemmeholdet med prominente navne som Anders Eggert, Thomas Mogensen og Kasper Søndergaard, var bagud 12-17 ved pausen, og efter sidebyttet fortsatte trængslerne i første omgang.

Efter hele ni målløse minutter tog Skjern-træner Ole Nørgaard timeout. Det hjalp straks på målscoringen, og langsomt begyndte Skjern at æde sig ind på gæsterne.

Fire minutter før tid havde Skjern mulighed for at nå helt op, men Jesper Konradsson brændte på Skanderborg-målmand Kristoffer Laursen ved stillingen 23-24.

Selv om Emil Nielsen i målet stod med en redningsprocent på over 50, rakte det ikke for Skjern, der nu har tabt halvdelen af sine ti ligakampe i denne sæson.