BSV tilbage på sporet med dramatisk udesejr over TTH

Efter nederlag i de to første kampe i slutspillet vandt Bjerringbro-Silkeborg onsdag ude over TTH Holstebro.

2:27
TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg spiller en kamp, som har stor betydning for begge mandskaber.

Bjerringbro-Silkeborg sikrede sig onsdag aften en særdeles vigtig sejr i slutspillet i herrernes håndboldliga, 888 Ligaen.

På udebane mod TTH Holstebro tog gæsterne en kneben 26-25-sejr, der kom i hus på en scoring i sidste minut fra en storspillende Nikolaj Markussen.

Bjerringbro-Silkeborg-spillerne havde på forhånd ryggen mod muren, da de inden onsdagens kamp havde tabt de to første kampe i slutspillet.

Med udebanesejren kommer Bjerringbro-Silkeborg op på fire point efter tre kampe i sin slutspilsgruppe, hvilket er det samme antal som TTH Holstebro på andenpladsen.

På førstepladsen i de to klubbers gruppe ligger Ribe-Esbjerg med fem point.

I onsdagens opgør i Holstebro var det gæsterne, der kom bedst fra start. Bjerringbro-Silkeborg sikrede sig hurtigt en føring på et par mål og gik til pause foran 15-11.

I anden halvleg kom hjemmeholdet bedre med, og allerede efter ti minutters spil havde de vestjyske værter udlignet til 18-18.

Bjerringbro-Silkeborg formåede at trække en smule fra mod slutningen af kampen, men det blev alligevel utrolig dramatisk til sidst.

Med et halvt minut tilbage af kampen scorede Nikolaj Markussen til en 26-25-føring til BSV, inden TTH Holstebro i den anden ende misbrugte en stor chance for at udligne i de døende sekunder.

Det blev dermed til Bjerringbro-Silkeborg-sejr, og Nikolaj Markussen kunne gå fra banen efter en stor kamp, hvor han blev noteret for ni scoringer.

Begge hold mangler at spille tre kampe i deres slutspilsgruppe.