BSV tæt på sensationen i Champions League

BSV led lørdag et knebent nederlag på 29-30 til Veszprem i Champions League-gruppespillet.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) var lørdag tæt på at få point med hjem fra Ungarn, da danskerne tabte 29-30 til Veszprem i Champions League-gruppespillet i herrehåndbold.

Nederlaget betyder, at BSV ikke formår at lægge afstand til bunden, da holdet forbliver på sjettepladsen i gruppe A med fire point.

De bedste seks hold af gruppens otte går videre fra gruppespillet.

Efter første halvleg havde ungarerne oparbejdet en føring på 17-13, men selv om forspringet kun blev større i starten af anden halvleg, så lykkedes det flere gange for BSV at æde sig ind på ungarerne.

Med et enkelt minut tilbage af kampen var ungarerne kun foran med et enkelt mål, men så trådte den ungarske stjerne Laszlo Nagy i karakter, og scorede til 30-28.

BSV fik reduceret endnu en gang, men det blev ved lige ved og næsten for danskerne, der ellers kæmpede bravt foran 5.000 tilskuere i den ungarske heksekedel i Veszprem Arena.

Kampen sluttede 30-29 til Veszprem, der med de to point for sejren ryger op på otte point i gruppen og nu begynder at blande sig i topstriden.

BSV indkasserer dermed det fjerde nederlag i seks kampe i Champions League-gruppespillet.

De sidste to pladser i gruppen er besat af polske Wisla Plock og schweiziske Kadetten.

Gruppen føres af spanske Barcelona, der senere lørdag møder Mikkel Hansens franske hold, Paris Saint-Germain, som indtager en andenplads.

Med i den stærke Gruppe A er også tyske Flensburg-Handewitt, der har adskillige danskere på holdkortet.