BSV tabte topopgør mod Aalborg

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg mistede pusten mod Aalborg Håndbold

BSV led et smalt nederlag i topgøret mod Aalborg

Der stod topopgør på menuen i mændenes håndboldliga her til aften, hvor Bjerringbro-Silkeborg tog imod Aalborg Håndbold.

Efter fire spillerunder lå begge hold i ligaens front. Men desværre for hjemmeholdet BSV, løb gæsterne fra Aalborg med begge point i opgøret og  har nu ti point efter fem sejr i træk.

Sejren til Aalborg lød på 25-24, og dermed smed Bjerringbro-Silkeborg de første point i sæsonen.

På forhånd var der spået en lige kamp mellem to formstærke mandskaber, og det kom til at holde stik. Stillingen ved pausen var 13-13 efter en halveg, hvor BSV havde et par muligheder for at bringe sig afgørende i front.

I begge ender af banen stod forsvaret godt, og jævnbyrdigheden var udtalt i det meste af anden halveg.

Med syv minutter tilbage af kampen bragte Allan Damgaard dog sit hold foran med to mål. Da Sebastian Skube øgede til 23-20, lignede det for alvor en hjemmesejr.

Men Bjerringbro-Silkeborg mistede pusten i de døende minutter af kampen, hvor gæsterne med fire mål på stribe sikrede sig det nødvendige momentum. Den afgørende scoring faldt bare få sekunder før tiden løb ud.