Håndbold: BSV taber knebent til GOG i slutspil

GOG vandt mandag aften på udebane over Bjerringbro-Silkeborg (BSV) i herrernes slutspil.

Jacob Lassen (i sort) scorede fem gange for BSV mod GOG.

GOG's håndboldherrer vandt 30-29 ude over Bjerringbro-Silkeborg (BSV), og fynboerne er dermed klar til DM-semifinalerne.

Sejren betyder, at GOG topper slutspillets gruppe 2 med otte point efter tre kampe. BSV har fem point på andenpladsen.

Århus Håndbold og Skanderborg har efter to kampe fortsat deres første point til gode som nummer tre og fire. Kun de to bedste hold går videre til semifinalerne.

BSV begyndte kampen bedst og kom foran 4-0 og lidt senere 6-2. Men GOG åd sig langsomt ind i kampen.

GOG førte kortvarigt med 8-7, men BSV var generelt bedst i første halvleg og gik til pause foran 15-14.

I anden halvleg var GOG bedre med, men fynboerne fik første kontakt ved stillingen 20-20.

GOG kom senere foran 29-27 med få minutter tilbage, da Lasse Møller scorede på et straffekast.

BSV-backen Nikolaj Øris reducerede med sit femte mål i kampen til 28-29 med lidt over et minut tilbage af kampen. Og dermed var der spænding igen.

GOG kom dog kort efter foran med 30-28 ved Emil Jakobsen, og så var BSV for alvor presset.

Det lykkedes for BSV-spilleren Jacob Lassen at reducere til 29-30, men tættere på kom hjemmeholdet ikke.

- Ærgerligt. Det var en halvsløj kamp fra begge mandskaber, siger Nikolaj Øris til TV 2 SPORT.