BSV taber igen i Champions League

Det russiske hold Chekovski Medvedi vandt stort over BSV, som foreløbigt har tabt samtlige fem Champions League-kampe.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kan bare ikke vinde i Champions League. Det må den jyske håndboldklub sande efter at have tabt 25-35 til Chehovski Medvedi fra Rusland.

Afgjort i den første halvleg:

Det hele blev afgjort i de første 30 minutter. BSV spillede en forfærdelig første halvleg, hvor russerne udspillede jyderne og gik til pause med de svimlende cifre 22-11. I anden halvleg spillede BSV sig gevaldigt op, og isoleret set vandt de danske sølvvindere de sidste 30 minutter med et enkelt mål.

Men det endte med et stort nederlag på 10 mål. Det var det femte nederlag i træk i turneringen til BSV, som har nul point i bunden af Champions League-gruppen.

- Vi fik en god lektion især i første halvleg. De kom utroligt hurtigt og tungt, og det var vi ikke klar til i forsvaret. Vi blev kørt rundt på albuerne, siger BSV's Kasper Nielsen til DR Sporten.

- I forhold til at kunne gå videre, så er det løb nok kørt, erkender landsholdsspilleren.

Der er returopgør på russernes hjemmebane på torsdag.