BSV stryger til tops med knusende sejr over bundhold

Bjerringbro-Silkeborg havde ingen problemer med at slå bundholdet Tønder og ligger nu på førstepladsen.

BSV

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) topper herrernes bedste håndboldrække efter sæsonens første seks spillerunder.

Mandag tog BSV den fjerde sejr på stribe og kom dermed på 10 point ligesom Skjern. BSV har den klart bedste målscore efter nok en storsejr.

På hjemmebane vandt BSV med 31-15 over ligaens agterlanterne, Tønder, der stadig ikke er på pointtavlen i sæsonen.

Tønder formåede at gøre kampen helt lige i de første 20 minutter, men stillingen 6-6 skulle blive sidste gang, at bundholdet havde fuld kontakt med favoritten.

Derfra udstillede BSV den forventede klasseforskel på holdene, og det kastede i første omgang en pauseføring på 15-9 af sig.

Tønders kvaler med at score fortsatte fra starten af anden halvleg, hvor hjemmeholdet bare kørte på og øgede føringen. 22-10 nåede måltavlen op på efter ti minutter, inden Kristian Klitgaard brød en scoringspause på syv minutter.

Peter Bredsdorff-Larsens tropper tromlede videre og endte altså med at score mere end dobbelt så mange mål som modstanderen.

Højrebacken Jacob Lassen, der tidligere mandag forlængede sin kontrakt frem til 2021, førte an i løjerne, da han lynede syv gange med venstrehånden. Dermed blev han kampens topscorer.