BSV-storskytte: Vi udnyttede Koldings træthed

Nikolaj Markussen mener, at BSV havde mere overskud end KIF i anden halvleg af DM-semifinalen.

121213_Nikolaj_Markussen.jpg

    
Tårnhøje Nikolaj Markussen var den helt store profil for Bjerringbro-Silkeborg (BSV), da han med ti scoringer bidrog voldsomt til semifinalesejren over KIF Kolding København. Trods nogle træthedsfejl mod slutningen af kampen fra især Markussen kunne KIF ikke vende slaget, og det endte med en sejr på 31-28 til BSV efter sejr på 24-23 i første opgør. BSV spillede en flot anden halvleg efter at have være nede med to mål ved pausen, og det skyldtes blandt andet lidt træthed hos modstanderen, mener Nikolaj Markussen.
    
- Det virkede som om, vi havde lidt flere kræfter til sidst ligesom i kamp et, selv om vi var bagud. Vi havde en fornemmelse af, at hvis vi blev ved med at knokle på, så var muligheden der, og det viste sig også at være rigtigt, siger Markussen.
    
Gennem hele kampen sprudlede BSV i angrebet, og selv om forsvarsgeneralen Klaus Thomsen måtte udgå med en skade allerede inden pausen, var det netop forsvaret, som gjorde forskellen efter pausen.
    
- Jeg synes, det var rigtig flot, at vi lavede 31 mål mod Kasper Hvidt og Marcus Cleverly plus et fantastisk forsvar. Så stor cadeau til angrebet, men for helvede hvor dækkede vi også godt op i anden halvleg, lyder det fra kampens topscorer.
    
Nu gælder det DM-finalen mod Team Tvis Holstebro, som vandt grundspillet, og for begge mandskabers vedkommende vil en DM-titel være den første i historien.
    
- Det vil betyde enormt meget for klubben. Det er fandeme noget, vi har arbejdet på i rigtig lang tid. Så det vil betyde meget for klubben, og jeg ville lyve, hvis jeg ikke også sagde, at det vil betyde rigtig meget for mig, siger Nikolaj Markussen.
    
/ritzau/