BSV-stjerne: Afviser ikke skifte til THW Kiel

Den 21-årige Rasmus Lauge, der lige nu spiller VM for Danmark i den spanske by Sevilla rygtes endnu en gang til den tyske storklub, THW Kiel.

Rasmus_Lauge_0.jpg

Den danske playmaker Rasmus Lauge, der til daglig sender boldene i nettet for Bjerringbro-Silkeborg rygtes nu igen til tysk håndbold. Det er endnu en storklubben THW Kiel, der sættes i forbindelse med den unge danske landsholdsspiller. En forbindelse BSV-direktør, Frank Lajer, bekræfter overfor ritzau.

 - Vi er i dialog med THW Kiel, men det er ikke os, der presser på. Vi har en aftale med Rasmus Lauge gældende til sommeren 2014, men vi prøver sammen med THW Kiel at finde en løsning, siger Frank Lajer ifølge Ritzau.

Lauge: Koncentrerer mig om VM

Rasmus Lauge selv vil ikke forholde sig til rygterne om sin fremtid. Han har øjnene stift rettet mod at spille VM-medaljer hjem sammen med landsholdet. Han har derfor overladet alle spekulationer og eventuelle forhandlinger til sin agent, Christian Henriksen.

 - Der blev skrevet noget i sommer og i januar for et år siden, så det har jeg ikke mange kommentarer til. Jeg er her for at spille VM, så jeg venter med at tage stilling til noget, indtil jeg er færdig her, fortæller Rasmus Lauge til ritzau.

Tilfreds i BSV

Den unge playmaker vil gerne sige, at han ikke har travlt med at komme væk fra klubben, han har spillet i hele sin karriere.

 - Jeg er rigtig godt tilfreds med at være i BSV. Vi spiller Champions League, vi ligger rigtig godt til i den danske liga, hvor jeg får maksimal spilletid og maksimal hår på brystet.

Alligevel afviser han ikke, at et skifte til den tyske storklub kan komme på tale.

 - Jeg skal ikke gå og sige, at jeg ikke har en drøm om at komme til udlandet på et tidspunkt, og der er Tyskland jo et af de steder, der er absolut attraktivt at tage hen, slutter Rasmus Lauge.