BSV smed vigtige point i topstriden: Tabte i sidste sekund

Bjerringbro-Silkeborg skuffede hjemme og tabte knebent efter et sent Nordsjælland-mål i de sidste sekunder.

Cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen måtte fredag aften se sit hold lide et overraskende nederlag til Nordsjælland.

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) skuffede hjemme i Jysk Arena fredag aften.

Her blev det i sidste sekund til nederlag i opgøret mod Nordsjælland Håndbold.

BSV var foran 30-29 med under to minutter igen, men med et minut tilbage af opgøret udlignede Nicolai Pedersen til 30-30.

Efter en timeout lykkedes det så gæsternes Johan Meklenborg at score sejrsmålet i sidste sekund af opgøret i 888 Ligaen, og dermed kunne Nordsjælland tage begge point.

Dermed nåede Nordsjælland op på 14 point lige uden for top-8, mens BSV tabte et skridt i forsøget på at hænge på GOG og topholdet Skjern Håndbold.

BSV har for 16 kampe 20 point, mens Skjern topper med 26 point for en kamp færre ligesom GOG, der har 24 point.

Gæsterne bragte sig foran 1-0, 3-1, 4-2, og Dan Beck Hansen scorede også til 6-4-føring for Nordsjælland i første halvleg.

Førte med tre et kvarter før tid

BSV kom også først foran for første gang i kampen efter et kvarter, da Johan Hansen bragte hjemmeholdet på 8-7.Herefter gik det som forventet med BSV, der var foran i resten af halvlegen og gik til pausen med en 16-14-føring.

Det blev også 17-14 og 18-15 i anden halvlegs indledning, og føringen på tre mål var gennemgående frem til 25-22 med et kvarter igen.

Tre scoringer i træk af gæsterne udlignede dog til 25-25, og derefter var det tæt frem til den dramatiske afgørelse, som fik gæsterne til at juble gevaldigt, mens BSV-spillerne havde svært ved at sluge nederlaget.

Johan Meklenborg var gæsternes store profil med sine 11 scoringer og kampens sidste mål, mens Nikolaj Øris scorede ti gange for BSV.