BSV slider og taber smalt til Kiels stjerner i CL

Bjerringbro-Silkeborg kæmpede mod storholdet THW Kiel i Champions League, men var aldrig tæt på sejren.

Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) håndboldherrer må erkende, at der er et skridt op til verdens bedste mandskaber.

I Champions League har BSV smagt på to klassehold fra Bundesligaen.

Søndag tog THW Kiel hjem fra Silkeborg med en 28-25-sejr, der aldrig for alvor var i fare.

BSV var med i opgøret, kæmpede flot i slutfasen og undgik en øretæve.

Set over 60 minutter var BSV dog aldrig tæt på at slå det tyske topmandskab med danske Niklas Landin og René Toft Hansen.

Nederlag til Flensburg-Handewitt og Kiel samt en sejr over Kadetten Schaffhausen giver foreløbigt BSV to point for tre kampe i gruppe A, hvor BSV primært har øje på sjettepladsen.

Den tyske fysik viste sig fra begyndelsen, og Nikola Bilyk tordnede Kiel på 3-0 i kampens indledning, mens Niklas Landin viste klassen i Kiel-målet.

BSV's første seks afslutninger gav ingen mål mod Landin, der var tilbage på sin tidligere hjemmebane.

Ni minutter skulle der gå, inden Nikolaj Markussen brød igennem og udplacerede Landin med hjemmeholdets første scoring, hvorefter Bilyk resolut scorede i den anden ende.

Det blev 2-4 ved Stefan Hundstrup, men Kiel svarede atter hurtigt igen på den danske scoring.

BSV's udfordring var det offensive spil, hvor to scoringer efter et kvarter fortalte alt om, at man var oppe imod verdensklasse.

Allan Damgaard lykkedes med BSV's tredje scoring til 3-6, men Niklas Landin viste storspil i Kiel-målet. Det blev 12-4 til tyskerne, men pludselig kom der hul på BSV's offensiv.

Fem scoringer i træk og en række redninger fra 40-årige Søren Rasmussen betød et BSV-comeback og Kiel-føring i pausen på 12-9.

Fem minutter efter pausen var føringen øget til 15-11, og BSV kæmpede mest for at undgå en afklapsning. To scoringer i træk fra Johan Hansen betød, at Kiels føring var barberet til 21-18.

Det blev også 20-22 for BSV, men lige så hurtigt 24-20 i Kiels favør med ti minutter igen.

Nikolaj Markussen scorede sit tredje mål til 22-26 fem minutter før tid, og BSV kæmpede energisk, men tvivl om Kiel-sejren blev der aldrig.

BSV tager i næste gruppekamp imod Wisla Plock fra Polen.