BSV-profil til Tyskland

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer må til sommer sige farvel til holdets storskytte, schweizeren Andy Schmid, der skifter til tysk håndbold.

Haandbold.jpg

 

Det er tyske Rhein-Neckar Löwen, der fra 1. juli 2010 får glæde af BSV-profilen, og Andy Schmid glæder sig enormt til at spille i den tyske Bundesliga:

- Det er en drøm, der går i opfyldelse. Bundesligaen er den største liga i håndboldens verden, så det er meget stort for mig, siger han i dag i en pressemeddelelse.

Cheftræner med blandede følelser

I Bjerringbro-Silkeborg både ærgrer og glæder cheftræner Carsten Albrektsen sig:

- Det er et stort cadeau til alle i Bjerringbro-Silkeborg, at det endnu engang er lykkedes os at udvikle en spiller, der er interessant for en af Europas helt store klubber. Logikker siger, at jeg gerne havde beholdt en spiller som Andy, men det er en stor chance for ham, og jeg ønsker ham alt det bedste, siger Carsten Albrektsen.

Forhandlingerne om skiftet har stået på et stykke tid, oplyser direktør i Bjerringbro-Silkeborg:

- Med Andy's fantastiske indtog i dansk håndbold, har vi været forberedt på et salg. Vi har selvfølgelig kendt til Andy's interesse for at prøve sig selv af på højeste niveau, og da Rhein Neckar Löwen henvendte sig, var det et spørgsmål, om også de økonomiske betingelser var i orden, og det var de, siger Frank Lajer, BSV-direktør.