BSV-profil skifter til tysk håndbold

Mads Christiansen skifter fra næste sæson Bjerringbro-Silkeborgs ud med tyske Magdeburg, hvor tre andre danskere allerede er på kontrakt.

mads_christiansen.jpg

Håndboldlandsholdets venstrehåndsskytte Mads Christiansen skifter den danske liga ud med den tyske Bundesliga efter denne sæson.

Højrebacken forlader Bjerringbro-Silkeborg og fortsætter i danskerklubben Magdeburg, hvor han har underskrevet en kontrakt gældende fra næste sæson.

- Det er en klub med en flot historie og en god udvikling i det seneste år. Det er en sund klub med store ambitioner, og jeg glæder mig til at spille på dette hold, der stræber efter endnu mere i fremtiden, siger Mads Christiansen til klubbens hjemmeside.

29-årige Christiansen har spillet 89 landskampe og er noteret for 200 mål.

Magdeburg har allerede tre andre danske spillere på kontrakt i form af Jannick Green, Jacob Bagersted og Michael Damgaard.

- Mads er førstevalg på højre back for det danske landshold, og han medbringer en masse international erfaring og personlighed, siger Magdeburgs sportslige leder, Steffen Stiebler.

Magdeburg er noteret for 11 point efter de første ni kampe i denne bundesligasæson. Det rækker til en aktuel niendeplads.

/Ritzau/