BSV opruster med islandsk streg

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg har skrevet kontrakt med den islandske landsholdsspiller Kari Kristjan Kristjansson.

bsv-logoFuld.jpg

Fra næste sæson bliver ligaherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg forstærket med en islandsk steg.  Klubben har lavet en toårig kontrakt med Kari Kristjan Kristjansson, der skifter fra bundesligaklubben HSG Werzlar. Den 29-årige islænding glæder sig til klubskiftet:

- Bjerringbro-Silkeborg er en ambitiøs klub, der vil vinde hver gang, de går på banen. Det er et top tre hold i Danmark, og de er blandt DM-favoritterne hvert år. Det tiltrak mig meget, da jeg også selv har ambitioner om at vinde hver gang, forklarer Kari Kristjan Kristjansson.

Også kontrakt med Kjelling?

Udover den islandske landsholdsspiller kan der være flere udlændinge på vej til BSV. Hbold.dk erfarer, at den midtjyske klub også har sikret sig norske Kristian Kjelling, der ikke forlænger sin kontrakt med Aalborg Håndbold.

- Jeg har ingen kommentarer til Kristian Kjelling, men vi mangler stadig et par spillere til næste sæson. Men grundstammen er ved at være på plads, fortæller Frank Lajer, der er direktør for BSV.