BSV må nøjes med sølv

Bjerringbro-Silkeborg reddede lidt af æren, men AG København vandt sikkert DM-guldet for andet år i træk med cifrene 22-21

Allerede inden lørdagens anden DM-finalekamp mellem AGK København og Bjerringbro-Silkeborg havde førstnævnte mere eller mindre sikret sig håndboldherrernes DM-guld for andet år i træk takket være en sejr på 11 mål i det første opgør.

Derfor rykkede AGK's 22-21-sejr i returkampen ikke det helt store i en lidt tam afslutning på herrernes håndboldsæson. AGK havde til returkampen valgt en noget utraditionel hjemmebane i Boxen i Herning, og måske var det derfor, at AGK havde lidt svært ved at komme i gang.

BSV var foran med 5

BSV var foran med en håndfuld mål i løbet af første halvleg, men AGK-spillerne gik bestemt ikke i panik af den grund. Heller ikke over BSV's pauseføring på 12-11. Der var fortsat langt op for BSV, der blev blæst ud af banen med 19-30 i det første finaleopgør.

Det mirakuløse comeback udeblev helt som ventet i anden halvleg, hvor blandt andre AGK-målmand Kasper Hvidt og backen Mads Larsen hævede niveauet, så de forsvarende mestre også vandt sæsonens sidste kamp.