BSV løber Skanderborg over ende efter slutspurt

Det lignede længe et tæt opgør, men i slutfasen satte BSV tingene på plads i hjemmekampen mod Skanderborg.

BSV

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) holdt liv i det spinkle håb om førstepladsen i grundspillet i 888 Ligaen, da Skanderborg Håndbold hjemme blev besejret fredag.

BSV vandt opgøret 28-22 efter en slutspurt i opgøret, der længe lå og vippede med små føringer.

Dermed nåede BSV op på 36 point på tredjepladsen i ligaen med to kampe tilbage i grundspillet.

Skjern topper med 39 point og spiller senere ude mod Sønderjyske, og her vil en sejr slukke BSV's håb om førstepladsen, inden slutspillet begynder.

GOG ligger på andenpladsen med et point færre end Skjern.

BSV kom planmæssigt fra land i opgøret i første halvleg og førte efter ti minutter 4-3.

Favoritterne var også foran 10-9 efter Nikolaj Markussens scoring efter 17 minutter, men så vendte det for gæsterne.

Skanderborg udlignede til 10-10 og 11-11, inden gæsterne også bragte sig foran og kunne gå til pause med en overraskende føring på 15-13.

Efter 40 minutter var Skanderborg stadig foran med to mål, og føringen blev øget til 20-17 af Martin Larsen efter et kontraangreb.

Så sørgede BSV med fem scoringer i træk for en føring på 22-20 med 12 minutter igen af det tætte opgør, hvor BSV blot førte med et enkelt mål med ti minutter igen.

Så tog et eller andet ved hjemmeholdet, der på seks minutter øgede føringen til 28-22 og dermed ikke lod nogen tvivl tilbage om udfaldet.