BSV jubler over to gange hjemmebane

AG København har valgt at flytte den anden DM-finale fra deres normale hjemmebane i Brøndby til Boxen i Herning. Det glæder BSV.

Jyske_bank_box.jpg

DM-finalerne i herrehåndbold bliver en gentagelse af sidste års guldkamp. Dengang valgte AG København at spille deres hjemmekamp i en fyldt Parken. Langt fra de jyske BSV-fans. Men denne gang bliver det anderledes. AG København har nemlig valgt Jyske Bank Boxen i Herning som deres hjemmebane, og da BSV spiller i NRGi Arena i Aarhus, bliver de to kampe spillet max 40 km fra Silkeborg.

- Det kunne ikke passe os bedre. Vi får rigtig mange tilskuere i ryggen til begge DM-finaler, siger direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Frank Lajer.

Regner med to gange udsolgt

I NRGi Arena kan der være 5000 tilskuere, og allerede nu er der solgt 2000 billetter til kampen, der spilles den 30. maj. I Boxen kan der være 11.000, og BSV-direktøren tror ikke, det bliver københavnere, der kommer til at fylde Boxen.

- Jyder kan synes, der er langt til København. Men det er ikke uden grund, at man siger, at københavnere synes, der er 10 gange så langt til Jylland, siger Frank Lajer.

Guldet bliver fordelt til den anden finale i Boxen lørdag den 2. juni.