BSV jagter besværlig kvartfinaleplads: - En svær opgave

Flere ting skal flaske sig, hvis det skal lykkes for Bjerringbro-Silkeborg at avancere til kvartfinalerne i EHF Cup.

- Vi jagter den mulighed, vi har for at nå kvartfinalen, siger Bjerringbro-Silkeborgs træner Peter Bredsdorff-Larsen.
- Vi jagter den mulighed, vi har for at nå kvartfinalen, siger Bjerringbro-Silkeborgs træner Peter Bredsdorff-Larsen.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det kommer til at kræve en præstation udover det sædvanlige, hvis Bjerringbro-Silkeborg skal klare sig videre i EHF Cup.

Ikke desto mindre er det præcis den spinkle mulighed, den midtjyske håndboldklub vil jagte, når det tyske storhold Magdeburg gæster JYSK Arena med tre danskere på holdet lørdag eftermiddag.

- Det er en kamp, som vi går efter at vinde. Vi jagter den mulighed, vi har for at nå kvartfinalen, siger Bjerringbro-Silkeborgs træner Peter Bredsdorff-Larsen ifølge en pressemeddelelse.

Mange ting skal gå op

Men det bliver ikke let for Bjerringbro-Silkeborg-mandskabet. Der er nemlig en lang række ting, som skal gå op i en højere enhed, hvis drømmen om kvartfinalepladsen skal realiseres.

Først og fremmest skal BSV selv besejre Magdeburg, der kommer med danskerne Michael Damgaard, Jannick Green og Mads Christiansen på holdet. Og så skal midtjyderne håbe på, at finske Cocks slår kroatiske Nexe i gruppe C.

Oveni skal Bjerringbro-Silkeborg hente hele 12 mål i målregnskabet på kroaterne.

Det er teknisk, men træner Peter Bredsdorff-Larsen forsøger at holde sig til det simple.

- Vi forbereder os i første omgang på at vinde over Magdeburg. Vi spiller mod et klassehold med masser af profiler, der ikke har tabt siden den 26. november, og som har slået hold som Kiel og Flensburg i løbet af den periode.

- Vi gør os klar til den svære opgave, der venter og til at vinde kampen mod Magdeburg, og så må vi se, hvordan tingene udvikler sig, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Magdeburg spilles lørdag klokken 15.00 i Silkeborg.

0:31