BSV formøbler føring og ryger ud af Champions League

Historien gentog sig for anden uge i træk for BSV, der smed en føring over styr og tabte i Champions League.

Nikolaj Marmussen og BSV måtte på udebane se sig besejret med hele 33-24 af ungarske Pick Szeged

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) var på vej mod en plads i Champions League-kvartfinalen, men endte med at ryge ud med et brag.

BSV formøblede for anden weekend i træk en solid føring og tabte i stedet med hele 24-33 til ungarske Pick Szeged.

Samlet tabte BSV over de to indbyrdes kampe med 11 mål efter et nederlag på to mål i den første kamp på hjemmebane for en uge siden.

Pick Szeged kom bedst fra start i søndagens returkamp og var foran 4-3, men BSV scorede derefter fem gange i træk uden modsvar og bragte sig foran 8-4.

I resten af første halvleg var BSV i front, men Pick Szeged fik reduceret til 14-15 med ti sekunder tilbage.

Alligevel nåede BSV op i den anden ende og fik skabt en føring på to mål inden pausen.

BSV-backen Nikolaj Øris Nielsen blev sendt i gulvet efter en hård tackling fra den hårdt spillende russer Sergej Gorbok, som blev straffet med en to minutters udvisning.

Tiden var udløbet, men tårnhøje Nikolaj Markussen fik alligevel braget bolden ind over den ungarske mur på et stående frikast.

Med en hurtig scoring i anden halvleg og en 17-14-føring i ryggen var alt åbent, men Pick Szeged viste, at der var klasseforskel mellem de to mandskaber.

Ungarerne scorede seks gange i træk og kom foran 20-17, mens BSV på skuffende vis gik totalt i stå.

Pick Szeged øgede til en overbevisende føring på 25-20, og så var der reelt ikke mere spænding om det samlede resultat.

BSV blev ved med at indkassere mål og kom bagud både 22-29 og 24-31, inden det endte med et nederlag på ni mål.