BSV forlænger med Christian Back

Førerholdet i herrernes håndboldliga har forlænget aftalen med højrefløjen Christian Back, der tager endnu en sæson i klubben.

311209_ChrBack001.jpg

Christian Back og Bjerringbro-Silkeborg har forlænget samarbejdet til også at gælde sæsonen 2010/11. Christian Back er en af de mest scorende spillere i herrernes håndboldliga, og alene i denne sæsons første 16 kampe har han lavet 85 af Bjerringbro-Silkeborgs 531 mål.

I en pressemeddelelse fra klubben siger Christian Back om sin kontraktforlængelse: "Min familie og jeg er rigtigt glade for at bo i Silkeborg. Samtidigt har vi det bedste hold, jeg har spillet på nogensinde, et par gode trænere og meget professionelle træningsforhold. Jeg kunne godt have fået en økonomisk bedre kontrakt i udlandet, men jeg har prioriteret det sportslige og muligheden for at være med til at spille om titler i Bjerringbro-Silkeborg."

Træner i Bjerringbro-Silkeborg Carsten Albrektsen er selv sagt glad for, at han får lov til at beholde højrefløjen i truppen også efter denne sæson. Han bemærker blandet andet, at Christian Back er en af de spillere, der har været med i klubben i flere år nu og er med til at skabe kontinuitet.

Christian Back, der fylder 29 år i januar, og har spillet i Bjerringbro-Silkeborg siden 2006. Inden da var han på kontrakt i AaB Håndbold.