BSV forlænger igen med slovensk assistkonge

Sebastian Skube har forlænget kontrakten med Bjerringbro-Silkeborg, så den nu strækker sig til 2021.

Sebastian Skube
Foto: Henning Bagger / Scanpix

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har endnu en gang forlænget kontrakten med den slovenske playmaker Sebastian Skube.

Parternes aftale strækker sig nu frem til 2021, lyder det fra BSV i en pressemeddelelse. Det er kun tre måneder siden, at Skube senest forlængede sin kontrakt. Dengang i september underskrev han en kontrakt frem til 2019.

- Jeg er virkelig glad for at være i Danmark og spille i Bjerringbro-Silkeborg. Jeg synes, at jeg spiller mit bedste håndbold nogensinde.

- Jeg har mange minutter på banen, og det er jeg glad for. Jeg synes, at vores spil passer godt til mig. Vi har gode stregspillere og gode skytter, og så er det min opgave at hjælpe dem, siger Sebastian Skube.

Skube er den øjeblikkelige assistkonge i den bedste danske liga. 80 gange i denne sæson har han lagt op til en BSV-scoring. Det er 13 assister mere end den næstbedste på listen, Bo Spellerberg.

Derfor er træner Peter Bredsdorff-Larsen lykkelig over at have papir på sit slovenske es tre sæsoner mere.

- Det var en stor dag, da Sebastian Skube sagde ja til at komme til Bjerringbro-Silkeborg. Nu har vi haft ham i fire år, og vi har udsigt til tre år mere. Det er kæmpestort for klubben, for holdet, for vores sponsorer og for vores tilskuere.

- Det er en stor nyhed, at Sebastian Skube og hans familie er faldet så godt til, at han har lyst til at fortsætte, selvom der indimellem kommer tilbud fra endnu større klubber, lyder det fra BSV-træneren.

BSV skal næste gang i aktion lørdag, når holdet gæster KIF Kolding København. Holdet ligger aktuelt nummer tre i ligaen.
    
/ritzau/