BSV flytter ligakamp til Aarhus

De seneste sæsoner har Bjerringbro-Silkeborg haft succes med at flytte interessante topopgør til Boxen og Messecenter Herning. Det er i år droppet – i stedet rykkes kampen mod de forsvarende mestre Aalborg til Nrgi Arena i Aarhus.

Det er målet om at blive hele Midt- og Østjyllands håndboldhold, der har fået Bjerringbro-Silkeborg til at droppe Boxen og Messecenter Herning. I stedet rykker klubben topkampen mod de forsvarende mestre fra Aalborg Håndbold til Nrgi Arena i Aarhus. Kampen spilles 21. december.

- Vi har fans og sponsorer fra store dele af det midt- og østjyske område, og vi vil gerne imødekomme sponsorer i hele regionen for at vise, vi er hele områdets hold, siger administrerende direktør Frank Lajer i en pressemeddelelse.

Håber på folkefest i øst

Efter stor succes med fire hjemmekampe i Herning siden 2011, håber klubben, at også Aarhus kan blive en stærk og solid hjemmebane for de sortblusede håndboldherrer. Lige nu har holdet brug for al den medvind de kan få, efter en skuffende sæsonstart med blot syv point i syv kampe.

- Vi rykker i denne sæson mod øst i stedet og spiller i Nrgi Arena. Vi forventer, at skabe en fantastisk event med op mod 5.000 tilskuere, fortsætter direktøren.

Billetterne til kampen bliver sat til salg i løbet af næste uge.