BSV besejrer Skjern på flot comeback efter pausen

Bjerringbro-Silkeborg var bagud med fire mål ved pausen, men vandt alligevel topkampen ude mod Skjern.

Markus Olsson (4), Skjern Håndbold under herrehåndbold-kampen imellem Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg i HåndboldLigaen,

Skjern fører ganske vist fortsat herrernes bedste håndboldrække, og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) ligger stadig nummer tre, men det ændrer ikke ved, at BSV tog en fin skalp i onsdagens topkamp i 888 Ligaen.

Her vandt BSV på udebane over Skjern med 31-30.

BSV har nu 30 point for 21 kampe, mens Skjern bliver på 35.

Der var nu ellers ikke meget, der lagde op til en udesejr i kampens første del, hvor Skjern hele tiden var et skridt foran.

Med en god afslutning på første halvleg kunne Skjern gå til pause med en føring på 15-11.

Men BSV brugte den første del af anden halvleg på at æde af forspringet, og efter 41 minutter kunne Nikolaj Øris for første gang i kampen bringe BSV foran ved stillingen 19-18.

Siden skulle det vise sig, at Skjern havde været foran for sidste gang i kampen.

Efter en meget lige periode, hvor holdene skiftedes til at score, kom BSV på sejrskurs, da det lykkedes at slå et hul til føring på 30-26 med knap fem minutter tilbage af kampen.

Alligevel var det ved at blive spændende til sidst, da Skjern reducerede til 30-31 med 15 sekunder tilbage, men hjemmeholdet kunne ikke nå at jagte udligningen.

I den anden kamp onsdag vandt Aalborg med 25-23 ude over Ribe-Esbjerg.

Nordjyderne bragte sig derved op på femtepladsen med 24 point, mens Ribe-Esbjerg har 16 point på tiendepladsen.