Broget afsked med 2015

Fester og mange fyrværkeriulykker satte præg på nytåret i landsdelen

Selvom brande og ulykker satte sit præg på årsskiftet, så var der også masser af fest og farver rundt om i landsdelen.

Blandt andet i singlehytten i Holstebro, hvor 70 singler fra hele Vestjylland holdt nytår sammen. I følge formanden for klubben, Vinfred Laugesen var festen et alternativ til at sidde alene hjemme.

Det er tredje år i træk, der er nytårsfest i Singlehytten. Og det gør en klar forskel når singlerne fester sammen, i stedet for at være til nytårsfest med andre par.

- Når man er til fest, hvor der udelukkende er par, så er kvinderne bange for at vi scorer deres mænd, siger Anitta Møller og Gitte Anja med smil på læben.

Fest var der også på campingpladsen "Familiepark West" i Hee ved Ringkøbing, hvor ejerne af pladsen ikke kunne undvære de normale "faste" gæster, og derfor inviterede på kransekage og champagne.

- Vi keder os lidt om vinteren og synes det kunne være meget hyggeligt med en nytårsfest. Normalt sidder vi også alene, så det er dejligt med gæsterne, siger indehaver Inger Hansen fra Familiepark West, Hee.

Mens nogle festede, så var stemningen mere alvorlig på skadestuen ved Hospitalsenheden Vest i Herning. Her var der travlt hele aftenen, bl.a. med personer der var kommet til skade med fyrværkeri. En af dem var Patrick Duedahl Jensen fra Brande, der blev ramt af en raket.

- Jeg fik ondt i ørerne og kunne ikke se noget. Og den var gal med hånden, som jeg mistede følelsen i, sagde Patrick Duedahl Jensen, mens han blev behandlet på skadestuen.

Heldigvis slap Patrick med både fingre og øjnene i behold. Så heldig var det dog langt fra alle, der var. Rigtig mange kom til skade med fyrværkeri og mange berusede blev anholdt af politiet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Dertil kommer et stort antal brande i landsdelen.

Derfor tegner der sig også et broget billede af midt og vestjydernes afsked med 2015. 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.