Brøndby driller FCM efter billetmystik

Brøndby sender stikpiller mod FC Midtjylland, efter de har offentliggjort, at der alligevel ikke er Brøndby-fans, der har købt billet til FCMs hjemmekamp mod Astana.

FC Midtjylland vandt sidste år guld, mens Brøndby måtte nøjes med sølvmedaljer i Superligaen.
FC Midtjylland vandt sidste år guld, mens Brøndby måtte nøjes med sølvmedaljer i Superligaen.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

FC Midtjylland tabte tirsdag aften 2-1 til Astana i kampen om Champions League. Til hjemmekampen håber midtjyderne dog på stor opbakning, da der er gratis entré til kampen.

Mandag lukkede FC Midtjylland dog for "salget" af billetter, da de frygtede uventede gæster.

- Der var pludseligt mistænkeligt mange fra Brøndby, der sikrede sig billetter til kampen. Vi valgte derfor at lukke ned for billetsalget til kampen online, sagde FCM-marketingschef, Morten Andreasen, mandag til aoh.dk.

Tirsdag har FC Midtjylland dog undersøgt sagen yderligere, og intet tyder altså på, at billetterne er endt i de forkerte hænder.

– Vi følger altid vores billetsalg tæt, og der opstod på et tidspunkt en mistanke om, at de gratis billetter havnede i hænderne på folk, som ikke holder med FC Midtjylland. Derfor undersøgte vores billetansvarlige sagen til bunds, og mistanken viser sig heldigvis at være ubegrundet, slår FC Midtjyllands marketingchef Morten Andreasen fast over for klubbens hjemmeside.

Det har dog fået Brøndby IF til tasterne.

Sender stikpille på Twitter

Hos sidste års sølvvindere fra Brøndby er de nemlig ikke helt tilfreds med guldvindernes udmeldinger. Derfor har de tirsdag sendt stikpiller mod heden, efter Morten Andreasens korrektion.

Deres officielle Twitter-profil skrev følgende:

Brøndbys fan-koordinatorprofil heller ikke kunne dy sig:

Hos FC Midtjylland understreger de dog, at mandagens udmelding ikke har noget specifikt at gøre med Brøndbys fans.

– Der opstod et rygte om, at blandt andre Brøndby-fans købte billetter til Astana-kampen, men vores påpasselighed i sager af denne slags handler ikke om Brøndby-fans. Fokus retter sig ene og alene mod sikkerheden på MCH Arena, for i FC Midtjylland hylder vi, som resten af fodbold-Danmark, den unikke fankultur i Brøndby IF, siger Morten Andreasen til fcm.dk.

Returopgøret mod Astana spilles d. 1. august på MCH Arena. Næste gang Brøndby kommer på besøg er d. 28. oktober.