Bravo Tours udvider efter Ryanair-lukning

Ryanairs lukning i Billund åbner nye muligheder for Bravo Tours. Rejseselskabet forventer at øge med mindst 15.000 pladser ud af Billund.

Den enes død, den andens brød. Sådan er det også i rejsebranchen, hvor Bravo Tours nu øger antallet af rejser ud af Billund efter Ryanairs lukning. Det skriver Herning Folkeblad.

Bravo Tours er nært beslægtet med flyselskabet Primera Air, som fra vintersæsonen 2015 og sommersæsonen 2016 vil tilføje afgange fra Billund til blandt andet Tenerife, Malaga, Mallorca, Kreta og Barcelona.

- Det er svært at sætte tal på, for det kommer til at være kunderne, der bestemmer i sidste ende. Men For Bravo Tours vil jeg skyde på, at hver gang der falder 100.000 rejser af til Primera Air, falder der måske 15.-20.000 ekstra af til os, siger Peder Hornshøj, direktør i Bravo Tours til Herning Folkeblad.

Ekstra fly sat ind

Peder Hornshøj oplyser, at Primera Air har planer om at sætte minimum ét ekstra fly ind i Billund Lufthavn til vinter. Selskabet har gennem længere tid planlagt at øge antallet af flyvninger fra Billund.

- Det her har ikke kun noget at gøre med, at Ryanair trækker sig fra basen dernede. Men det er klart, at det giver et ekstra skub, siger Peder Hornshøj til Herning Folkeblad.

For en uge siden bragte vi dette indslag om rejsefeberen hos blandt andet Bravo Tours: