Bravo Tours holder fast i Egypten

Det danske udenrigsministerium fraråder nu unødige rejser til Sharm el-Sheikh. Mange kunder ringer i øjeblikket til Bravo Tours for at spørge ind til sikkerheden.

071115BravoTours.jpg

Udenrigsministeriet fraråder rejser til Sharm el-Sheik. Men derfor kan man stadig komme på solrejse til Egypten. For Bravo Tours holder fast i at sende danskere til Hurghada, som er Herning-selskabets destination i Egypten.

- Vi flyver stadig væk, ja. Og det ser vi ingen grund til at lave om på. Vi følger Udenrigsministeriets anbefalinger, og her er Hurghada ikke nævnt. Vores fly flyver heller ikke hen over Sinaihalvøen, men tager en anden rute. Og der siges jo heller ikke noget om, at det ikke er sikkert at opholde sig i Egypten, så derfor holder vi fast i at sende gæster til Hurghada, fortæller Gitte Søndergaard, kommerciel direktør hos Bravo Tours.

Både fredag og i dag har mange kunder ringet til Bravo Tours for at få at vide, hvordan de skal forholde sig.

- Vi får mange henvendelser fra folk, der vil spørge til sikkerheden. Nogle er bekymrede, men der er ingen, der har annulleret deres rejser indtil nu. Problemet er lidt, at medierne i denne sag tager hele Egypten med i faldet. Men jeg vil godt understrege igen, at vi ikke ser nogen grund til at ændre på noget så længe udenrigsministeriets anbefalinger er, som de er, siger Gitte Søndergaard.