Brand i Kulturcenter Limfjord

Det brænder i Kulturcenter Limfjord. Branden er under kontrol.

Politi og Brandvæsen er rykket til Kulturcenter Limfjorden i Skive, hvor en brand har fået fat på taget ved indgangsbygningen sidst på formiddagen.

- Vi er ved at få kontrol med det nu. Ilden har været oppe i taget og i en del af foyeren. Det udviklede i begyndelsen en del kraftig, sort røg, siger Indsatsleder ved Skive Brandvæsen, Jan Christensen.

Politiet evakuerede gæsterne i badelandet, indtil man havde overblik over situationen, men i følge indsatslederen har de igen fået lov til at hoppe i vandet.

- Det er for tidligt, at sige noget om, hvor branden er startet, siger Jan Christensen, der forventer, at der fortsat er slukningsarbejde et stykke tid endnu.

I følge Martin Sørensen, der er daglig leder af Cinema 3, er branden startet i kulturcenterets kiosk.

- Kiosken er ødelagt, og det gælder også alle varerne, siger Martin Sørensen til Skive Folkeblad.

Han regner med, at der når at blive stablet salg af eksempelvis sodavand på benene til de der planlægger en biografttur kulturcenteret. Smagen af popkorn  må folk dog  tænke sig til. 

- Popkorn når vi ikke til fredag aften. Det må blive engang efter weekenden, vi finder ud af, hvordan vi får etableret en midlertidig kiosk, siger han til Sive Folkeblad. 

 

 

 

Her forlader badegæster centeret. Ifølge indsatslederen har alle dog fået lov til at klæde om og hoppe tilbage i vandet.  
Her forlader badegæster centeret. Ifølge indsatslederen har alle dog fået lov til at klæde om og hoppe tilbage i vandet.  
Foto: Uffe Bregendahl, TV MIDTVEST