Brændeovns-virksomhed overlever

Jydepejsen fortsætter med nye ejere og flere arbejdspladser

Jydepejsen i Nr. Felding ved Holstebro overlever med nye ejere.
Jydepejsen i Nr. Felding ved Holstebro overlever med nye ejere.

Brændeovns-virksomheden Jydepejsen i Nr. Felding ved Holstebro genopstår nu med nye ejere, og dermed er foreløbig en halv snes arbejdspladser reddet.

Det er kun få uger siden den tidligere familieejede virksomhed blev begæret konkurs. Men de nye ejere fra Flexi Group A/Si Vildbjerg mente der var potentiale i produktionen og åbner nu for en ny æra. 

- Vi vidste med det samme det ville være en god investering for vores virksomhed. Der er et væld af synergieffekter som vi kan drage fordel af, og Jydepejsen vil i fremtiden bestå som en sund forretning, siger Kennet Rand, som er en af de tre indehavere.

De to andre er bestyrelsesformand Simon Agergaard og Jan Andersen.

Virksomheden fra Vildebjerg er specialist i produktion af stålvarer, og her passer produktionen af brændeovne perfekt ind i billedet.

Flexi Group regner med at styrke produktionen i Nr. Felding, hvor det er planen at udvide, så der er udsigt til endnu flere arbejdspladser i lokalområdet. 

For de tidligere ejere af Jydepejsen er overtagelsen en kæmpe lettelse.

- Det er dejligt at Jydepejsen fortsætter som selvstændigt brand, og at min fars livsværk bliver drevet i samme ånd som familien gjorde det, siger Michael Nielsen, søn af Finn Nielsen, der grundlagde Jydepejsen i 1979.