Boxen tættere på MGP

Onsdag har Danmarks nationalstadion Parken valgt at trække sig som kandidat til at afholde det internationale Melodi Grand Prix.

For 12 år siden blev der afholdt MGP i Parken i København, men det kommer ikke til at ske igen når Danmark er vært for det internationale Melodi Grand Prix i 2014.

- Desværre er konklusionen, at det ikke er aktuelt for Parken at huse det internationale MGP næste år. Og det vil vi gerne melde ud på forhånd, så vi ikke spilder nogens tid til at forberede det bedst mulige Grand prix for Danmark, siger administrerende direktør i Parken, Anders Hørsholt.

Ændrede vilkår

Siden der sidst blev holdt MGP i Parken er rammerne for at væe vært for showet ændret, så det nu kræver op til seks uger for at kunne holde arrangementet på grund af opsætning, semifinaler og generalprøver.

- Parken er Danmarks nationalstadion, og det betyder, at der er stor interesse for at afholde adskillige forskellige store og spændende oplevelser til vores mange forskellige slags kunder. Både F.C. København og det danske landshold hører til i Parken, og skal kunne spille fodboldkampe herinde. Ligesom mange af verdens største musikere skal kunne byde deres fans velkomne her. Fodbolden prioriterer vi højest, og især F.C. København vil have et travlt kampprogram til næste forår siger Anders Hørsholt, der er administrerende direktør i Parken.

Ifølge Ekstra Bladet er det nu Boxen i Herning, Statsfængslet i Horsens, B&W Hallerne i København og DR Byen i København der skal kæmpe om at blive vært for det internationale Melodi Grand Prix.

Bookmaker: Herning er storfavorit

I følge spilleselskabet Betsafe er Boxen klar favorit til at afholde Melodi Grand Prix. Her giver det pengene 1,25 gange igen, hvis man spiller på Herning som værtsby.

Herning (Boxen)                                                   1,25DR Byen - København                                           3,50Horsens (Fængslet)                                              5,00                      B&W Bygninger Refshaleøen - København          10,00

TV MIDTVEST sendte d. 19/5 2013 dette indslag om Herning som MGP vært.

02:01 Luk video