Borgmestrenes nytårsforsæt: - Mål sætter man hele året

Ulrik Wilbek er egentlig ikke meget for at lave nytårsforsæt. Her giver han dog alligevel sit bud på, hvad der skal ske i Viborg kommune i det nye år.

Han er i forvejen kendt som hele Danmarks håndboldtræner, og nu skal viborgensere til at vænne sig til at have ham som borgmester.

Det er naturligvis Ulrik Wilbek, som i november sikrede sig borgmesterposten i Viborg med en bred konstituering.

Og den skal udnyttes på bedst mulige måde i 2018, hvis det står til Wilbek.

Om borgmestrens nytårsforsæt

- I det nye år skal det lykkes det samlede byråd at få effektueret de aftaler, vi har sat op. Målsætningen er, at så meget som muligt skal gennemføres, siger Ulrik Wilbek til TV MIDTVEST.

- Forholdene i kommunen skal forberedes. Det er en svær ting at måle på i sig selv, men konkret kan jeg sige, at vi vil gøre, hvad vi kan for at bringe arbejdsløsheden blandt unge ned. Vi skal have lavet et samarbejde med virksomheder i området, som kan tage de unge ind.

- Vi har også planer for Bjerringbro. Det skal gøres til en attraktiv by sammen med borgerne, lyder det fra Wilbek.

- Målsætninger er noget man sætter sig hele året

Ulrik Wilbek er ikke meget for det der med nytårsforsæt. Mentaliteten fra sportens verden er for dybt forankret i den kommende Viborg-borgmester til, at han kan tage den slags alvorligt.

- Jeg er helt fast i min mening omkring nytårsforsæt. Målsætninger er noget, man sætter hele året. Det har jeg altid gjort.

- Jeg synes ofte, jeg hører om målsætninger, der ikke bliver til noget, hvis de kun bliver sat til nytår, griner Ulrik Wilbek.

Wilbek kunne notere sig opbakning fra 30 af Viborg byråds 31 medlemmer ved konstitueringen i november måned.