Borgmestre kæmper stadig for sygehus mod vest

Borgmestrene fra Lemvig, Holstebro og Struer kommune kæmper fortsat for et sygehus mod vest. De tre borgmestre har nu indviteret alle partiledere til borgermøde i Thyborøn.

Martin-Merrild.jpg

De tre borgmestre, Erik Flyvholm fra Lemvig, Martin Merrild fra Struer og Arne Lægaard kæmper stadig for et sygehus mod vest.

De forlanger, at folketingets politikere overtrumfer Region Midtjyllands beslutning om at placere det nye sygehus i Gødstrup og i stedet genovervejer Holstebro som mulighed.

De tre borgmestre har derfor inviteret statsministeren og samtlige partiledere til et kæmpe borgermøde i Thyborøn til efteråret. De håber, at mødet med borgerne længst mod vest vil gøre så stort indtryk på landspolitikerne, at de vil overveje at gribe ind.

Borgmester Martin Merrild siger tirsdag morgen til TV/MIDT-VEST

"Jeg tror da ikke, at man kan tilsidesætte et område som vores. Det tror jeg da ikke, at man vil. Vi har jo også set udtalelser fra de forskellige partiledere, der går i retning af, at vi skal have et Danmark, der hænger sammen. Og det er jo sådan set det, det her handler om, "