Borgmester: Uro har sat aftryk

Borgmester Lene Kjelgaard Jensen erkender, at den politiske uro i kommunen har kostet en dårlig placering på listen over de mest erhvervsvenlige kommuner.

lenekjelgaardlive.jpg

Det har kostet dyrt for Thisted Kommune, at man i det forgangne år har haft megen virak om skole- og institutionsområdet. Kommunen er gået 12 pladser tilbage på listen over mest erhvervsvenlige kommuner, og ligger nu som nummer 92 ud af de 96 kommuner der er på listen.

- Vi er dårligt placeret, og det er nok den uro om de store strukturdebatter vi har haft det seneste trekvart år, og det må vi tage til efterretning. Det er kommet til udtryk, og det har givet os en dårlige placering, siger Lene Kjelgaard i et direkte interview på TV MIDTVEST torsdag aften.

Kommunen falder 52 pladser til en sidsteplads som nr. 96 i vurderingen af kommunens velfærdsservice som pasningstilbud og folkeskolen.

Prioriterer erhvervslivet højt

Borgmesteren mener at Thisted Kommune har taget mange gode initiativer for erhvervslivet, og håber at den udvikling kan give bedre placeringer i de kommende år.

- Vi prioriterer det faktisk rigtigt højt, og vi har også taget rigtigt mange initiativer de seneste år, men vi må jo sige, at den uro der har været i forbindelse med den store strukturdebat, den har sat sit aftryk, siger Lene Kjelgaard.