Borger-tip førte til anholdelse af 3 litauere

Politiet i Skive takker i dag en vågen borger for at lede dem på sporet af fire kriminelle.

retten_i_viborg5.jpg

Anholdelsen skete torsdag eftermiddag ved Brugsen i Højslev. Her slog politiet til mod tre litauere, der nu skal i grundlovsforhør i retten i Viborg sigtet for at have begået indbrud på fire forskellige adresser.

I forbindelse med anholdelsen blev der blandet andet fundet tyvekoster i den bil, litauerne kørte i. Politiet blev ledt på sporet af de anholdte, fordi en beboer i området havde lagt mærke til noget usædvanligt i området. Beboeren ringede derfor til politiet.

- Det er jo lige netop det, der er meningen med det øgede fokus lige nu, at folk er opmærksomme, siger vicepolitiinspektør Jørgen Hoxer fra lokalpolitiet i Skive.

Efterlyser flere vidner

Og skulle der være flere derude, der har øjnene på stilke, så vil politiet gerne have endnu mere hjælp.

I forbindelse med efterforskningen, vil politiet nemlig gerne høre mere, hvis man har set en hvid kassebil i området sammen med en rød Honda Prelude, som er indregistreret i Litauen.

Den røde Honda har politiet nu i sin varetægt i forbindelse med anholdelsen.

Har man set den hvide kassebil - eventuelt på rastepladser, gårde, campingpladser eller lignende, skal man rette henvendelse til vicepolitikommissær Lars Mikkelsen ved lokalstationen i Skive på telefon 7258 2420.