Bordeller røvet med tåregas

Tre prostituerede på to midt- og vestjyske bordeller røvet af ukendte gerningsmænd. Politiet mistænker, at de samme står bag begge episoder.

bordel3.jpg

Senest gik det i aftes kl. 21.15 ud over to prostituerede på 35 og 40 år på en adresse på Ikastvej i Ilskov. De to blev overfaldet, da de åbnede døren, for en mand, der bankede på.

Fik tåregas i øjnene

Manden trængte ind i huset og sprøjtede kvinderne i ansigtet med en form for CS-gas, bedre kendt som tåregas. Efter at have gennemrodet huset stak han af til fods ad Ilskov hovedgade med omkring 3.000 kroner i kontanter.

Høj, mørk og tynd

Efterfølgende beskrev kvinderne manden som 185 cm høj, afrikansk af udseende og tynd. Han havde en kasket på og en lysegrå sweatshirt og muligvis lysegrå joggingbukser. Det fortæller vicepolitikommissær Christian Larsen fra Midt- og Vestjyllands Politi i Herning.

Samme fremgangsmetode

Dermed er der sammenfald i beskrivelsen af gerningsmanden til et overfald, som skete tidligere på dagen i går.Kl. kvart i fem i går eftermiddag blev en 35-årig prostitueret på Skjernvej i Arnborg overfaldet efter det samme mønster.

To gerningsmænd

Her var der tale om to gerningsmænd, der bankede på og efterfølgende masede sig ind og spøjtede gas i ansigtet på kvinden.

Hun beskrev sine overfaldsmænd som mørke. Den ene omkring 190 cm. høj og den anden mindre.

Stak af i bil

De to stjal en taske med en lilla pung med omkring 7.000 kr., og stak af fra stedet i en bil.

Midt- og Vestjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget i områderne. Politiet kan kontaktes på telefon 114. 

2:04
To mænd sprøjtede tåregas i øjnene på de prostituerede og stjal deres penge på et bordel i Arnborg og Ilskov.